• Cooperativa Agrícola de Riudoms

   La Cooperativa Agrícola de Riudoms disposa d'unes modernes instal·lacions que van entrar en funcionament el dia 5 de novembre de 2001, a president de la cooperativa D. Pascual Mas Gispert.

   Aquestes instal·lacions tenen una superfície construïda de 1.200 m2, sobre una superfície total de la parcel de 4.000m2. Aquesta planta ha suposat una inversió de prop d'1 milió d'euros i permet triplicar la producció diària d'oli, passant dels antics 40.000 quilos a 120.000 quilos actuals.
  • L'edifici està format per dues parts:

   - El molí d'oli, amb uns dipòsits amb una capacitat de 160.000 quilos d'oli, i 3 sitges amb una capacitat de 32.000 quilos cadascun, per a rebre olives abans d'arribar al molí. Cal remarcar que tota la producció d'oli és d'acer inoxidable, la qual cosa permet obtenir un producte amb unes condicions extraordinàriament òptimes i de gran qualitat.

   - D'altra banda, hi ha també un centre de recepció de fruits secs i emmagatzematge. Amb aquesta finalitat, s'han instal·lat dues sitges amb una capacitat d'emmagatzematge d'uns 80.000 quilos, i s'han adquirit una netejadora d'avellanes, una cinta per netejar i seleccionar, una vetlladora d'ametlles i una assecadora. Un cop les avellanes i ametlles han estat seleccionades, es transporten a la Unió Agrària Cooperativa de Reus.


  • Magatzem de subministraments

   Des 2002 el magatzem ubicat a les noves instal·lacions del carrer Salvador Espriu s/n, constitueix la secció de subministraments agrícoles on es venen a preus competitius adobs, fitosanitaris, elements de protecció,
  • ferreteria agrícola, estris, serveis de plantació d'horta i altres productes de molta acceptació en els agricultors, com pinsos per a animals de companyia.
 • De la mateixa manera, implícitament de la secció, es detecta un tipus d'assessorament espontani i natural que sol realitzar el propi dependent de la cooperativa al soci que acudeix a comprar productes relacionats amb l'activitat agrícola.

  Amb el nou magatzem de subministraments, la cooperativa no només ha mantingut el seu ritme de producció i vendes, sinó que ha millorat considerablement el volum de les seves vendes, amb increments propers al 30% respecte a campanyes anteriors.DADES DE CONTACTE

  977 850 344

  botiga@cooperativariudoms.cat
Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: