Li informen que les dades personals recaptades mitjançant aquest formulari, aixi com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades a un fitxer del que és responsable AGRÍCOLA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE RIUDOMS, S.C.C.L. amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviament d'informació relacionada amb l'entidad que pogués ser del seu interès.

AGRÍCOLA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE RIUDOMS, S.C.C.L. es comproment a utilizar les dades recaptades mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat esmentada anteriorment.

L'interessat declara tenir coneixament del destí i ús de les dades personals recaptades mitjançant la lectura de la present clàusula.

L'enviament d'aquest e-mail implica l'acceptació expressa de les clàusules exposades.

Aixi mateix, podrá exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, d'oposició, en els termes establerts per la Llei Orgànica 15/1999, presentat o enviat una solicitud per escrit, dirigida a la C/.Salvador Espriu, S/N. 43330 RIUDOMS o a través de correu electrònic a suport@cooperativariudoms.cat i acompanyada d'una fotocòpia de seu D.N.I. o document acreditatiu equivalent i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: